Molendijk 15 3281LT Numansdorp
Algemeen 030-6019779
Staat uw huis 
STEVIG?

Check NU uw fundering

 en voorkom hoge kosten.

Funderingsproblemen

Veel van de huizen bij u in de buurt staan op houten palen. Soms gaan die rotten. Daar merkt u lang niks van, maar als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis: scheuren in de muren, ramen en deuren die niet meer sluiten en uiteindelijk instortingsgevaar. Zorg dat u er op tijd bij bent!

Contact

Wilt u uw fundering laten onderzoeken of heeft u vragen, lees dan de folder [link] of stuur dan een email naar het e-mailadres voor uw wijk:

·         Middelland-Noord: middelland-noord@funderingsadvies.eu

·         Hofstede en Adrien Mildersbuurt: hofstede@funderingsadvies.eu

·         Coolhaveneiland: coolhaven@funderingsadvies.eu

 

We nemen snel contact met u op! Bellen kan ook: 030 – 601 9787 

Subsidie

De gemeente Rotterdam geeft dit najaar subsidie voor funderingsonderzoek. Die subsidie kan oplopen tot 75% van de kosten.

Buren

Uw fundering onderzoeken doet u samen met de eigenaren van het bouwblok waarin u woont. Klik op uw wijk en kijk welke woningen samen met die van u één bouwblok vormen:

Hofstede en Adrien Mildersbuurt

Actiegebied voor funderingsonderzoek, grofweg gelegen te Delfshaven (in vlindervorm) tussen Beukelsweg,  Beukelsdijk, Heemraadssingel, Burgemeester Meineszlaan, Van Citterstraat en Aelbrechtskade.


Middelland-Noord

Actiegebied voor funderingsonderzoek, grofweg gelegen tussen Heemraadssingel, Beukelsdijk, Henegouwerlaan,  1e Middellandstraat, Middellandplein en 2e Middellandstraat.


Coolhaveneiland

Actiegebied voor funderingsonderzoek, grofweg gelegen te Delfshaven, tussen Coolhaven, Puntegaalstraat, Westzeedijk en de Achterhaven.